![]() |
|
Link :: 02.05.2009 :: 22:03 Link :: 13.05.2009 :: 23:00 90-lecie szczepu!!!!! To już w tym tygodniu!!! Przypominam jeszcze raz: spotykamy się o 11.30 w harcówce w mundurach, które wyglądają porządnie! Pamiętajcie o ciastach - te które były o nie proszone! Część oficjalna obchodów czyli msza i apel są baardzo obowiązkowe! Więc jeżeli ktoś nie może być cały dzień to przed 15 będzie mógł się zmyć, ale dużo straci ![]() No i oczywiście jeszcze raz przypomnę, że powinnyście sobie przeczytać historię szczepu bo nigdy nic nie wiadomo ![]() Jeżeli kogoś nie będzie to niech mi proszę szybko da znać! Pozdrawiam Zuza Komentuj(0) Link :: 20.05.2009 :: 10:47 W piątek wyjeżdżamy na zlot hufca! Spotykamy się o 16.30 na dworcu zachodnim w mundurach letnich, powrót do Poznania będzie w niedzielę około 12 na plan Mickiewicza. Teraz dla wszystkich nowych dziewczyn, albo takich które nie były nigdy na rajdzie/biwaku pod namiotem, co należy zabrać: - LATARKĘ!!!! - rzeczy na przebranie po zdjęciu munduru - śpiwór i karimata - coś na ochronę przed komarami i innymi potworami - ciepłe rzeczy do spania, noce nie są jeszcze super ciepłe, więc pewnie jakiś dres byłby ok - sporo picia, w tym woda mineralna do mycia zębów - jedzenie dla siebie (np. słodycze) i jedzenie społeczne, z którego uszykujemy śniadania i kolacje (np. chleb, serek do smarowania, pasztet, nutella itd) - obiad zapewniają organizatorzy jakby co - igła z nitką, nigdy nie wiadomo czy nie będzie potrzebna - legitymacja - kubek, miseczka i sztućce Wszystko powinno być spakowane w plecak, jeżeli ktoś czegoś nie ma, albo ma jakieś pytania to dajcie znać! No i teraz coś, o czym dawno nie pamiętałam: STAN PUNKTACJI (wszystko jest uzupełnione) 1. Świt 295pkt 2. Bluszcz 253pkt 3. Zorza 223pkt Na zlocie będą wyniki Winogron! Pozdrawiam i do piątku Zuza Ps. Stanowczo wolałam jak pisałyście coś w komentarzach, wtedy miałam pewność że widzicie co piszę! Komentuj(7) Link :: 25.05.2009 :: 18:24 Przede wszystkim chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować i pogratulować, ponieważ dla tych co jeszcze się o tym nie dowiedziały - STER JEST DRUŻYNĄ MISTRZOWSKĄ!!!! Dlatego cieszmy się bo jest do tego powód. No i bardzo dziękuję ekipie zlotowej i gratuluję osiągniętych wyników! A teraz o planach na najbliższą przyszłość: 1. Proszę dajcie mi znać, który termin na rajd drużyny bardziej wam pasuje 6-7 czerwca tak jak w terminarzu, czy długi weekend z Bożym Ciałem czyli 11-14 (ale i tak tylko 2 dni)? Proszę bardzo szybko dajcie znać, bo wiem że część z was ma już inne plany 2. Obóz, napiszę jeszcze raz żeby to było dla wszystkich jasne: - jedziemy w terminie 6-27 lipca - do lasu koło Ośna Lubuskiego - to jest koło granicy z Niemcami - jedziemy na wycieczkę za granicę, dlatego trzeba mieć paszport - jeżeli ktoś jeszcze dziś przeleje na konto hufca przedpłatę chociaż 100zł to będzie płacić w sumie 540zł, jeżeli później to 580zł... Wpłat trzeba dokonać do 29 czerwca!!! Wpłaty na konto Hufiec Siódemka, ul. Kassyusza 1, Poznań nr 15 1090 1359 0000 0000 3502 0008 z dopiskiem OBÓZ BŁĘKITNEJ - IMIE I NAZWISKO DZIECKA Pozdrawiam Zuza Komentuj(4) Link :: 27.05.2009 :: 22:23 W piątek o 17 zbiórka drużyny w Marcinku w mundurach letnich! Rajd drużyny jednak w terminie z terminarza 6-7 czerwca, ponieważ gdyż różnie na Boże Ciało mają bardzo sprecyzowane plany, lub nie pasuje im ani ten ani ten weekend, dlatego też rajd szybciej, a w następny zbiórka dla niedobitków, które nie wyjechały Pozdrawiam i do piątku Zuza Komentuj(9) |
2025 |
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |